Reactie’s van patienten en clienten

Het geheim van succes is innerlijke overtuiging.

Hieronder een aantal reacties over Drs. Huguette Geyssens.

“Twee jaar geleden liep ik vast in mijn contact met een collega. Ik sliep er niet van, kreeg er mijn vingers niet achter en zocht hulp bij Huguette. Al in het eerste gesprek na onze kennismaking schetste zij mij duidelijk waar het probleem zat, ook letterlijk op papier. Ik “zag” ineens heel helder mijn gedrag, wat ik veel vaker heb in mijn leven, als een soort grondpatroon, en waar ik meer of minder last van heb. Huguette kon mij goed adviseren in het onderkennen en veranderen van dit gedrag, en zij deed dat op een prettige manier. Ik ben blij dat ik deze vier gesprekken met haar heb gehad en denk eraan terug nu ik mij oefen in gedrags- en gedachten verandering. Indien nodig ga ik graag nog eens bij haar te rade.”
J.R. 67 jaar.

“Ik heb twee maal in mijn leven een relatief korte periode in haar praktijk hulp gezocht. Huguette kwam op mij vanaf het begin over als de zeer ervaren vakvrouw, die zij ook is. De laatste periode dat ik haar bezocht, is nu een half jaar geleden. Zij gaf mij de nodige confrontatie met mijn handelen, wel altijd met het nodige respect, maar duidelijk.

Ik zocht contact in een nare periode: na ruim twee jaar waarin ik maar depressief bleef en daardoor totaal inactief, durfde ik het aan weer naar buiten te treden en om hulp te vragen.
Wat volgde was een periode van elke twee weken een sessie, soms ervoer ik dat als een soort les/college, waarna ik met flapovers vol aandachtspunten, een soort huiswerk , naar huis ging en echt stappen zette die we hadden afgesproken, soms gewoon dingen aanpakken, dingen doen, soms ineffectieve gedachten een halt toeroepen. Momenteel is de narigheid wel achter me en heb ik methoden aangereikt gekregen, om het leven te leiden: positief en daadkrachtig.

Wie dit leest en in een dip zit, of nog erger ervaart: mocht Huguette tijd voor u hebben: maak gebruik van haar kunnen en ga het contact aan. Ik verwacht dat u daar zeer zeker geen spijt van krijgt.”
M.K.

“Huguette heeft mij in de afgelopen 10 jaar een aantal keren begeleid bij vraagstukken die ik tegenkwam in het werk en/of de privésfeer. Ik heb steeds ervaren dat zij mijn vraag snel doorgrondt en mij vervolgens in enkele sessies tot inzichten brengt waarmee ik echt weer verder kan. Zij is niet bang om door wat ik vertel heen te prikken en de vraag achter de vraag te stellen. Huguette is kritisch waardoor het echte pijnpunt op tafel komt. Maar zij staat daarbij wel borg voor een veilige omgeving waardoor ik mijn kwetsbaarheden en onzekerheden ook durf te laten zien. Ik heb mezelf aangewend om thuis alle goede adviezen die ik van Huguette krijg op te schrijven. Die zijn zo krachtig en duurzaam, dat ik ze keer op keer erbij pak en steeds weer kan inzetten als zich iets voordoet. Niet onvermeld mag blijven dat Huguette een warme band met je aangaat met behoud van een professionele houding. Haar betrokkenheid is oprecht, waardoor haar inzet zo effectief is. Mocht zich opnieuw een situatie voordoen, dan zal ik niet aarzelen om weer bij Huguette aan te kloppen.”
E.K. Juridisch Controller

Ik heb Huguette ervaren als een fijne, betrokken, rustige, kundige coach. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak. Zij wist snel tot de kern te komen van de problemen waar ik tegenaan liep. Samen hebben we bekeken hoe ik hier het beste mee om kon gaan. De gesprekken zijn inmiddels een jaar geleden en als ik terugkijk besef ik dat het eigenlijk heel goed gaat. Uiteraard moet je het zelf doen, maar soms is het heerlijk als iemand even met je meeloopt en vanaf een afstand meekijkt…
L.N. 2018

“Het lijkt zo simpel door open deuren te gaan.
En dat is ook zo, maar niet voor jou.
Met kleine concrete stappen van jouw coach Huguette durf je de voor jouw gevoel gesloten deuren te openen.
Pas als jij de deur zelf hebt geopend ervaar je het en laat je los.”

“Ik gun dit cadeau voor jezelf aan iedereen.”
Jan

“Huguette heeft mij inzichten gegeven in gedachten en opvattingen die ik had, die niet realistisch waren of waar ik mij zelfs niet bewust van was. Wat mij zeer aanspreekt is haar praktische toepassing. Maar zeker ook dat Huguette naast de professional ook mens is tijdens de gesprekken. Zij benadert het niet alleen vanuit de theorieën, maar put ook uit haar eigen levenservaring als dat functioneel was. Het feit dat zij ook psycholoog is, geeft een absolute meerwaarde aan de coaching. Ik wens iedereen deze coaching van Huguette toe, het is een verrijking.”
M. K. Werving en Selectie-adviseur

“Huguette heeft mij 2x keer gecoacht. De eerste sessie dateert van ca. 15 jaar geleden. Ik heb haar ervaren als een sympathieke en empathische vrouw, die zeer doeltreffend vragen kan stellen en daarmee op een prettige manier tot de kern van het probleem weet te komen. De vragen die ze daarbij stelt, zetten je aan tot beter nadenken en zelfreflectie. Toen ik dit jaar niet lekker in mijn vel zat en er zelf niet uitkwam, was ik blij te ontdekken dat de praktijk van Huguette nog steeds bestond. Omdat Huguette me nog kende, kon zij heel snel tot de kern komen. In slechts één gesprek lukte het haar om mij een helder inzicht te verschaffen. Ik heb haar eerder aan andere kennissen aangeraden en ook na deze recente tweede sessie, blijft deze aanbeveling van harte staan!”
M.H. (57 j) 23-7-2018

“Door problemen op het werk, werd mijn onzekerheid aangewakkerd. Ik bekeek mezelf steeds door de ogen van anderen en niet door mijn eigen ogen. Daarnaast had ik in mijn persoonlijke leven het nodige te verwerken.
De sessies bij Huguette hebben ervoor gezorgd dat mijn eigenwaarde veel beter ontwikkeld is en dat ik zelfbewuster ben geworden. Huguette is een zeer aandachtig en opmerkzaam luisteraar, die op de juiste momenten de goede vragen weet te stellen en zo zaken boven water weet te krijgen. Ze is daarnaast een prettig en empathisch iemand, bij wie ik me op mijn gemak voelde en die een goede balans heeft gevonden tussen afstand als therapeut en nabijheid als mens. ”
MS  2018

“Ik ervaar de therapie bij Huguette als zeer prettig. Zij heeft mij geholpen mijn gevoelens en gedachten op een rijtje te zetten en emotioneel afstand te nemen van bepaalde situaties. Zij geeft adviezen, zonder daarbij dwingend te zijn, dit heeft mijn zelfvertrouwen versterkt. Als zij verwoordt wat ik probeer duidelijk te maken, geeft dat steun en voel ik mij begrepen. Verder is Huguette een warme persoonlijkheid, waarbij ik me op mijn gemak voel.”
van A.vB (58j)

“Mijn coaching door Huguette heb ik als zeer prettig en doeltreffend ervaren. Ze dringt snel door tot de kern van de problematiek, om hier vandaan gestructureerd en helder een verbetertraject in te zetten. Hierbij overtuigt ze door haar grote vakinhoudelijke kennis, waardoor ze altijd minstens twee stappen in haar denken op je vooruit loopt. Verder heeft ze een goed gevoel voor timing en wanneer ze iemand weer moet loslaten om op eigen kracht verder te gaan. Al met al absoluut een professional die haar vak verstaat.”
HV

“Helaas zitten mijn sessies erop. In slechts zeven sessies voel ik mij een compleet ander en sterker mens. De eerste keer voelde ik mij meteen thuis en op mijn gemak bij je. In zeer korte tijd heb je mij naar de kern van mijn persoonlijke leerpunten gebracht. De goede gesprekken die wij hebben gehad waren open, betrokken en persoonlijk. Je bent op een warme manier, heel confronterend. Ik ben je ontzettend dankbaar voor deze persoonlijke groei en ik raad iedereen aan bij je langs te gaan om deze groei te ervaren.”
NT( lerares-2014)

“In 2013 ben ik bij Huguette in therapie geweest. Zij houdt praktijk aan huis waar zij een kamer heeft waar in alle rust gepraat kan worden. Ik heb een aantal gesprekken gehad omdat ik last had van een gedragspatroon dat mij belemmerde om goed voor mij zelf op te komen. Huguette heeft op een rustige maar indringende manier laten zien hoe bepaalde mechanismen bij mij werken. De sessies waren soms emotioneel en ik heb ze allemaal als heel waardevol ervaren. Ik ben er eindelijk toe gekomen om het grootste obstakel op te ruimen.”
MS, HRM Adviseur

“Door verlies van dierbaren en ook nog werkzorgen had ik het lastig. Dankzij de doeltreffende feedback van Huguette bevrijdde ik me uit mijn impasse. Steungesprekken in aangename sfeer.”
RV

Social Media

Op de social media website LinkedIn staan nog enkele recommendations.

Bent u ook een tevreden client of patient van Drs. Huguette Geyssens, dan kunt u een emailtje met uw reactie sturen naar info@coaching-company.nl