Kosten, tarieven en opties

Ik werk volledig onafhankelijk van zorgverzekeraars omdat ik mij volledig wil richten op mijn cliënten en niet het merendeel van mijn tijd wil besteden aan tijdrovende administratie e.a .bureaucratische rompslomp.

Gelukkig kan ik in alle eerlijkheid en uit ervaring stellen dat ik in de praktijk snel to the point kom en snel praktische en duidelijke resultaten behaal, waardoor de kosten beperkt kunnen blijven en de investering dus het geld meer dan waard is. Zie ook de tab reactie’s.

Tarieven

De tarieven die ik hanteer en de opties waarmee ik werk zijn telefonisch of per email op te vragen , zie hiervoor de pagina contact.

Pakket

5 sessies

soms voldoende om inzichten om te zetten in actief handelen.

Gesprekken

1 of 2 gesprekken

Als je een kort advies, reflectie of feed back nodig hebt.

Intake

Intake is betaald kennismaken: in kaart zetten wat de problematiek is, doelstellingen formuleren, onderzoeken of er over en weer klik en vertrouwen is. Hierna kan beslist worden of men met elkaar in zee gaat.

Blokken

Blokken van 5 sessies kunnen desgewenst worden afgesproken, waarna evaluatie.

Vergoedingen

Coaching:
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering,

  1. meestal wordt dit betaald door het bedrijf,
  2. anders is het aftrekbaar van de belasting.

Heeft u nog vragen, dan kunt u mij gerust bellen of mailen.